old royal nekretnine logo

OLD ROYAL SISTEM d.o.o. Beograd

old royal beograd agencija za nekretnine
Adresa Zrmanjska 10, Beograd
tel (+381) 011 / 2544 755
011 / 2544 966
fax 011 / 3550 384
dezurni tel 065 / 2544-755
web www.oldroyal.net
emailold.royal@sbb.rs
skype OldRoyal

nekretnine Beograd


Za Kvadrat ispred svih - Old Royal Sistem - kuća dobrih ljudi

Kodeks poslovne etike OLD ROYALA

Preduzeće OLD ROYAL SISTEM pruža sve vrste usluga vezane za nekretnine u skladu sa zakonom, sopstvenim ekonomskim interesima i interesima klijenata i dobrom poslovnom običaju.

  • Niko u ime preduzeća Old royal sistem neće svesno, rukovodeći se isključivo svojim interesima, klijente dovoditi u zabludu, te ih navoditi na zaključivanje štetnih, ili pravno ništavnih ugovora.

  • Old royal system odlikuje profesionalizam, koji klijenti prepoznaju: po jednostavnom, razumljivom, dopadljivom i sigurnom komuniciranju, po odlučnom efikasnom i produktivnom delovanju, ali i po odgovornom, ljudskom, učtivom i lepom poslovnom običaju i elegantnom, poslu primernom izgledu zaposlenih.

  • Profesionalna saradnja između zaposlenih u preduzeću Old royal system i saradnja sa svim legalnim kolegama jeste temeljna pretpostavka poslovnog uspeha i garant kvalitetnog rada u vršenju poslova posredovanja u prometu nekretnina.

  • Preduzeće Old royal system ne odobrava nekooperativnost aktera u vršenju poslova iz svoje delatnosti, koja po pravilu produkuje nelojalnu konkurenciju unutar samog preduzeća i na tržištu nekretnina.

  • Zaposleni u preduzeću Old royal system svojim radom i ponašanjem permanentno doprinose podizanju svog ličnog ugleda, ugleda svojeg preduzeća i svoje profesije.


Top ponuda