old royal nekretnine logo

OLD ROYAL SISTEM d.o.o. Beograd

old royal beograd agencija za nekretnine
Adresa Zrmanjska 10, Beograd
tel (+381) 011 / 2544 755
011 / 2544 966
fax 011 / 3550 384
dezurni tel 065 / 2544-755
web www.oldroyal.net
emailold.royal@sbb.rs
skype OldRoyal

nekretnine Beograd


Za Kvadrat ispred svih - Old Royal Sistem - kuća dobrih ljudi

Opis delatnosti OLD ROYALA

OLD ROYAL SISTEM je moderna, mlada kompanija sa više delatnosti gde poslove zastupanja klijenata u poslu sa nekretnina obavljaju timovi stručnjaka različitih profila: menadžeri, agenti, advokati, arhitekte, gradjevinci, urbanisti...

Preduzeće ima konstantan i prirodan rast obima poslovanja i spada u red vodećih firmi u svojoj oblasti.

Želite li da prodate ili kupite stan, kuću, lokal, plac, veći za manji ili manji za veći, bolju lokaciju uz doplatu ili lošiju uz razliku. Spajate ili razdvajate familiju, treba vam hitan keš od prodaje stana za novi biznis, želite nešto novo, lepo I eksluzivno I konačno to sebi možete da priuštite. Put do rešenja svih vaših problema u vezi nekretnina je sada lak.Dovoljno je da pozovete Old Royal I dobićete prave I tačne odgovore, savete najboljih eksperta, najsolidnije garancije, brzina. Javite se I zakažite sastanak da dobijete svog ličnog savetnika u preduzeću za nekretnine Old Royal Sistem.

Ime obavezuje a tradicija nalaže da ostanemo, opstanemo I budemo još bolji na radost nas I naših dragih kljijenata.

OLD ROYAL SISTEM za svoje klijente realizuje kompletan posao kupoprodaje nekretnina: procenjuje kvalitet i tržišnu vrednost nekretnina, preporučuje pripremu nekretnine za prodaju, oglašava prodaju i kupovinu nekretnina...

OLD ROYAL SISTEM d.o.o. je razvio moderan i efikasan model realizacije kompletnog posla izgradnje i prodaje svih vrsta objekata (kuća, stambenih, poslovnih objekata i td.).

Posebno smo ponosni na naš sektor konsaltinga,kojim na najefikasniji i najisplativiji način oplođujemo Vaš kapital, ulaganjem u svet nekretnina. OLD ROYAL SISTEM rešava imovinsko pravne i konsalting usluge u postupcima pripreme zemljišta za izgradnju i izdavanje građevinske dozvole, sve do uknjižbe istih.

Top ponuda